CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

cropped-cb_prat_logo_principal.png

Albert Cañellas, nou entrenador del CB Prat. El tècnic dirigirà l’equip potablava la pròxima temporada.

Albert Cañellas, nou entrenador del CB Prat. El tècnic dirigirà l’equip potablava la pròxima temporada.

cañe
Notícia publicada el 28 de julio de 2022
cañe

CB Prat

28 de julio de 2022

Notícia de la

Publicada a les 14:19

Albert Cañellas dirigirà l’equip del Baix Llobregat a la LEB Plata i a la vegada continuarà fent d’entrenador ajudant al primer equip del Club Joventut Badalona i Director Tècnic del CB Prat. El vincle entre el Joventut i Prat continua sent ferm, i s’aposta pel tècnic com a líder pel projecte potablava amb l’objectiu de treballar al màxim per intentar assolir els objectius.

Cañellas (Barcelona, 11/01/1991), que dirigirà el CB Prat el pròxim curs, s’ha mostrat molt satisfet per l’oportunitat: “Estic molt content i molt agraït tant al Joventut com al Prat per la confiança dipositada en mi. Crec que un cop més, la Penya aposta pel planter tant amb jugadors com amb entrenadors, i al final és un model que dona continuïtat després de molts anys de vinculació”.

El nou entrenador del Prat espera que sigui un gran any i ajudar a assolir els objectius: “Personalment estic molt content. Crec que serà una bona temporada, serà la meva primera experiència com a primer entrenador en el món professional, però ja n’he viscut altres que em donaran bagatge per poder ajudar els jugadors joves a què creixin”.

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Últimes notícies publicades

Notícies d'altres temporades