CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

cropped-cb_prat_logo_principal.png

Així serà el format de la temporada 19/20 de la LEB Plata.

Així serà el format de la temporada 19/20 de la LEB Plata.

5
Notícia publicada el 31 de julio de 2019
5

CB Prat

31 de julio de 2019

Notícia de la

Publicada a les 09:33

Cal dir que aquesta LEB Plata te un format diferent a la que el CB Prat va participar en el seu temps i que ara intentarem desenvolupar.

En principi hi han 24 equips que se distribueixen en dos grups (Est i Oest) de 12 equips cadascun d’ells que jugaran una primera fase en el sistema de tots contra tots. El CB Prat està al grup Est.

Un cop acabada la primera fase i feta la classificació de cada grup s’iniciarà la segona fase.

Els 6 primers de cada grup jugaran contra els 6 primers de l’altre grup per determinar qui es el campió de la LEB Plata i quins equips pujaran a la LEB Oro.

Els classificats del 7 al 12 jugaran contra els classificats del 7 al 12 de l’altre grup per saber quins seran els equips que descendeixen a EBA.

Els partits d’aquesta segona fase tant per ascendir com per descendir seran també de tots contra tots però valdran els resultats que s’hagin produït a la primera fase quan se repeteixin enfrontaments ja fets a la citada primera fase.

El campió d’aquesta segona fase dels primers classificats ascendirà a LEB Oro directament i els 2 ascensos restants sortiran dels play-offs que jugaran els classificats del 2 al 8 (7 equips) més el campió de la lliga dels classificats entre el 7 i el 12. Aquests 8 equips jugaran anada i tornada i els 4 equips guanyadors jugaran les semifinals que determinaran qui seran els dos equips restants que ascendiran també a la LEB Oro.

En quant als descensos a EBA que seran 6, seran directament els classificats des la posició 7 fins al 12 de la lliga corresponent a la segona fase dels equips que a la primera van ocupar de la posició 7 fins a la 12 de tots dos grups.

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Últimes notícies publicades

Notícies d'altres temporades