CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

cropped-cb_prat_logo_principal.png

Així serà el format de la temporada 19/20 de la LEB Plata.

Així serà el format de la temporada 19/20 de la LEB Plata.

5
Notícia publicada el 31 de julio de 2019
5

CB Prat

31 de julio de 2019

Notícia de la

Publicada a les 09:33

Cal dir que aquesta LEB Plata te un format diferent a la que el CB Prat va participar en el seu temps i que ara intentarem desenvolupar.

En principi hi han 24 equips que se distribueixen en dos grups (Est i Oest) de 12 equips cadascun d’ells que jugaran una primera fase en el sistema de tots contra tots. El CB Prat està al grup Est.

Un cop acabada la primera fase i feta la classificació de cada grup s’iniciarà la segona fase.

Els 6 primers de cada grup jugaran contra els 6 primers de l’altre grup per determinar qui es el campió de la LEB Plata i quins equips pujaran a la LEB Oro.

Els classificats del 7 al 12 jugaran contra els classificats del 7 al 12 de l’altre grup per saber quins seran els equips que descendeixen a EBA.

Els partits d’aquesta segona fase tant per ascendir com per descendir seran també de tots contra tots però valdran els resultats que s’hagin produït a la primera fase quan se repeteixin enfrontaments ja fets a la citada primera fase.

El campió d’aquesta segona fase dels primers classificats ascendirà a LEB Oro directament i els 2 ascensos restants sortiran dels play-offs que jugaran els classificats del 2 al 8 (7 equips) més el campió de la lliga dels classificats entre el 7 i el 12. Aquests 8 equips jugaran anada i tornada i els 4 equips guanyadors jugaran les semifinals que determinaran qui seran els dos equips restants que ascendiran també a la LEB Oro.

En quant als descensos a EBA que seran 6, seran directament els classificats des la posició 7 fins al 12 de la lliga corresponent a la segona fase dels equips que a la primera van ocupar de la posició 7 fins a la 12 de tots dos grups.

Comparteix aquesta noticia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Últimes notícies publicades

Notícies d'altres temporades