CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

cropped-cb_prat_logo_principal.png

5ena incorporació al projecte Prat 19/20. L’ala-pivot Arnau Parrado tercer vinculat.

5ena incorporació al projecte Prat 19/20. L’ala-pivot Arnau Parrado tercer vinculat.

Parrado
Notícia publicada el 8 de julio de 2019
Parrado

CB Prat

8 de julio de 2019

Notícia de la

Publicada a les 07:52

Arnau Parrado (24/06/2000) i amb 2,04m. d’alçada és un altre dels joves talents de la pedrera verd i negre que s’incorpora al projecte Prat 19/20. Ja son 5 les incorporacions i poc a poc l’equip va agafant forma. L’Arnau ha jugat la temporada passada a la LEB Plata junt amb Dídac Cuevas fins que aquest s’incorporés al Prat amb el CB Clavijo. Amb una presencia de 20’ per partit i amb una més que acceptable aportació, ens donen pistes per presumir, que Parrado pot ajudar a l’equip d’una manera clara i ràpida.

Parrado ha estat un dels habituals en les convocatòries de seleccions de formació i va aconseguir el campionat d’Europa U16 del 2016 i la medalla de Plata a l’Europeu U18 el 2017.

Arnau Parrado es caracteritza per ser un quatre fort en defensa i bon capturador de rebots, posseeix uns bons fonaments interiors, modern, físic i rocós. En atac es capaç d’obrir el camp mercès al seu bon llançament exterior amb percentatges interessants des el triple.

Dani Miret el coneix a la perfecció i per tant la incorporació serà senzilla i de ben segur que la il·lusió del jove quatre per progressar i agradar, el portarà a connectar aviat amb els seguidors potablava.

Comparteix aquesta noticia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Últimes notícies publicades

Notícies d'altres temporades