CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

cropped-cb_prat_logo_principal.png

5ena incorporació al projecte Prat 19/20. L’ala-pivot Arnau Parrado tercer vinculat.

5ena incorporació al projecte Prat 19/20. L’ala-pivot Arnau Parrado tercer vinculat.

Parrado
Notícia publicada el 8 de julio de 2019
Parrado

CB Prat

8 de julio de 2019

Notícia de la

Publicada a les 07:52

Arnau Parrado (24/06/2000) i amb 2,04m. d’alçada és un altre dels joves talents de la pedrera verd i negre que s’incorpora al projecte Prat 19/20. Ja son 5 les incorporacions i poc a poc l’equip va agafant forma. L’Arnau ha jugat la temporada passada a la LEB Plata junt amb Dídac Cuevas fins que aquest s’incorporés al Prat amb el CB Clavijo. Amb una presencia de 20’ per partit i amb una més que acceptable aportació, ens donen pistes per presumir, que Parrado pot ajudar a l’equip d’una manera clara i ràpida.

Parrado ha estat un dels habituals en les convocatòries de seleccions de formació i va aconseguir el campionat d’Europa U16 del 2016 i la medalla de Plata a l’Europeu U18 el 2017.

Arnau Parrado es caracteritza per ser un quatre fort en defensa i bon capturador de rebots, posseeix uns bons fonaments interiors, modern, físic i rocós. En atac es capaç d’obrir el camp mercès al seu bon llançament exterior amb percentatges interessants des el triple.

Dani Miret el coneix a la perfecció i per tant la incorporació serà senzilla i de ben segur que la il·lusió del jove quatre per progressar i agradar, el portarà a connectar aviat amb els seguidors potablava.

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Últimes notícies publicades

Notícies d'altres temporades