CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

Un CB Prat molt seriós treu profit de la victòria a Godella 65-76 i assalta el liderat.

web3

CB Prat

12 de febrero de 2023

Crónica de la

Publicada a les 22:03

La consistència de l’equip d’Albert Cañellas tant a la pintura com en el joc exterior treu una altre treballada victòria aquest cop a Godella per 65-76 i aprofita la derrota del Menorca per agafar-lo a la taula i col·locar-se líder per millor avarage.

Els valencians van sortir conscients dels inicis fulgurants dels potablava i van posar un 5-2 als primers compassos del partit. Leonardo Okeke es començaria a manifestar i Jordi Rodriguez amb un triple marca de la casa posaria la igualada a 7 als 3’45” de joc. Estarien igualats ambdós equips els següents minuts però amb els del Delta com equip portador de la iniciativa tot i les igualades a 12 i 15 de l’equip local. Apareixeria el pistoler Gerard Jofresa als compassos finals del parcial per desentranyar l’enrenou i amb dos triples estratosfèrics seguits, el segon amb tir addicional, va acabar de distanciar als del Baix que marxarien al primer minidescans amb un 19-26. Leonardo Okeke amb 8 punts i Gerard Jofresa amb 7 millors atacants potablava.

Lluny de matar el partit al segon quart, el CB Prat va veure com l’Horta Godella continuaria lluitant per mantenir les seves opcions i a l’equador del parcial, tornava a igualar el matx ara a 33. S’estirarien una mica els d’Albert Cañellas que no van deixar que els valencians prenguessin la davantera, però veien com per marxar al descans, el marge era mínim (40-41). Leonardo Okeke amb 5 punts millor atacant.

A la represa els potablava sumaven més efectius en atac com Robert Cosialls i Tomislav Buljan i tant bombardeig sobre la cistella valenciana va donar els seus resultats positius. La defensa també es va ajustar i el resultat de tot plegat va estar un 10-21 en aquest quart, per acabar de distanciar als potablava per un 50-62 que encara que no definitiu si donava moltes esperances als seguidors del Baix. Tomislav Buljan amb 5 punts millor anotador.

Només a l’inici del quart de la veritat van intimidar els locals amb dos cistelles seguides (55-62). Després, de nou Leonardo Okeke, posaria les coses a lloc i el Prat mantindria la desena com marge permanent. Finalment es va aconseguir una altre important victòria per 65-76 i ja van set de consecutives. Leonardo Okeke va estar els millor atacant amb 5 punts.