CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

Un CB Prat amb quatre baixes importants dona la cara a Lleida però suma un altre derrota per 89-80.

5

CB Prat

23 de octubre de 2021

Crónica de la

Publicada a les 14:37

El CB Prat que durant la setmana sumava les baixes de Marc Blanch i Pol Olivier a la d’Adrià Domènech, amés de la de l’absència de Zsombor Maronka amb la Penya, va donar bones sensacions al Barris Nord, però la desconnexió total al tercer quart (32-15) va estar determinant perquè finalment els de JM Berrocal sumessin una altre derrota per 89-80. A punt estarien els potablava però al darrer quart de donar la sorpresa, però la millor posta escena final dels de la Terra Ferma ho va impedir.

Començarien be els del Baix com ho feia a la pretemporada i després d’un triple de Sergi Costa ens enfilàvem al 3-9. Dubtes als següents compassos per els pratencs van fer que s’igualés el matx (11-11). I per acabar el primer acte, unes accions de mèrit de Yannick Kraag als darrers minuts amb triple inclòs va fer que finalment marxéssim als primer minidescans amb un 16-20 i amb el neerlandès volador com millor anotador amb 5 punts.

Continuaven els del Delta amb un bon ritme de joc al segon parcial, personificats en un actiu TJ Crockett que amb una meteòrica penetració i dos llançaments des els 6,75 posaven la màxima avantatge potablava (18-30). Demanava temps Gerard Encuentra per intentar aturar als potablava, però Kriss Helmanis replicava amb uns bons minuts que mantenien el bon to dels pratencs. El lluminós mostrava un 27-37 a poc més de 3′ quan els de JM Berrocal es van tornar a estovar. Un parcial de 13-4 va tornar a deixar entrar al partit un Lleida que amés anotava de tres sobre la botzina per deixar el partit pràcticament igualat (40-41) i amb una bona dosi d’adrenalina. Kriss Helmanis amb 9 punts i TJ Crockett amb 8 millors atacants potablava.

Es va igualar el joc al tercer acte i al marcador es succeïen les igualades. Això estaria fins l’equador perquè als darrers 5′ el CB Prat va caure en depressió defensiva i es va passar amb un terrorífic parcial de 15-1 del 57-55 a un complicat 72-56. Andrés Ibargüen i TJ Crockett amb 4 punts els millors en atac.

Al quart de la veritat el CB Prat tornaria a fer un gran esforç i va arribar a capgirar l’electrònic amb un espectacular 5-22, emparats en una gran comunió amb la línia dels 6,75. Primer Juan Coffi, mes tard Kriss Hemanis en dues ocasions i finalment Sergi Costa feien que els potablava prenguessin l’iniciativa per 77-78 a 4’42» per l’acabament. Malauradament en aquest punt es va acabar la benzina i finalment els darrers minuts van estar de serenitat local i indecisions visitants per sentenciar finalment Lleida el matx amb un 89-80. Kriss Helmanis amb 10 punts killer pratenc.

Avui de nou el CB Prat ha donat la cara i si seguim en aquesta línia i llimem detalls, molt probablement les victòries arribaran aviat.