CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

Un bon primer quart a Huesca ens catapulta a la sisena victòria del curs per 80-89.

15

CB Prat

23 de enero de 2022

Crónica de la

Publicada a les 18:42

Continuem a l’espera d’alguna recuperació del trio Zsombor Maronka, Kriss Helmanis i Pol Olivier. I mentre esperem i amb tant sols nou efectius, el CB Prat surt endollat el primer quart i ho fa valer per endur-se un partit per 80-89 que de moment dona una petita treva als de JM Berrocal.

Com un coet sortirien els del Baix impulsats per dos motors de molts cavalls. El duet fantàstic de Valladolid Arnau Parrado i Yannick Kraag van tornar a fer estralls en aquest inici de partit i abans de marxar a la banqueta a descansar ja havien posat als del Delta amb una avantatge estratosfèrica (6-22) amb 8 punts per cadascun d’ells. Finalment un 7-0 local amb un Xavi Rey actiu va tancar el primer acte amb un 13-22.

Levitec Huesca la Magia es jugava molt en aquest partit i poc a poc va anar escorçant diferencies. CB Prat però amb un bon joc d’equip sempre veia al rival pel retrovisor. Bons minuts ara d’Adrià Domènech en un excel·lent moment de forma i de Juan Coffi que van mantenir les distancies encara que no definitives. Al descans marxaríem amb un 35-42 després d’un nou triple del de Vilafranca del Penedès. Així doncs Adrià Domènech amb 8 punts i Juan Coffi amb 6, millors anotadors potablava.

Tornava a estirar-se l’equip del Delta després del pas pels vestidors degut a la seriosa i sempre eficient feina d’Andrés Ibargüen i sobretot a la múltiple presencia de l’elèctric TJ Crockett. El nord americà difícil de parar, ens va tornar a situar a la desena de marge (42-54), que després d’un intercanvi de cistelles deixaria el 56-65 a la fi del quart. TJ Crockett amb 7 punts i Andrés Ibargüen amb 6 millors atacants.

Més de 3′ del quart de la veritat jugats i els potablava mantenien les diferencies (62-73), però un parell de dubtes pratenques i patapam, parcial de 7-0 que col·loca als locals 69-73 i 5’45» per jugar. Atura el partit JM Berrocal i avisa als seus jugadors que queda un minipartit importantíssim per jugar. Un determinant Sergi Costa que pràcticament no havia tingut presencia notòria al partit, anota dues cistelles providencials que frena l’embranzida de Huesca i TJ Crockett i Adrià Domènech acaben posant la cirereta al pastis segellant un 80-89 per sumar la sisena victòria potablava. TJ Crockett i Adrià Doménech amb 6 punts màxims anotadors.