CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

TJ Crockett protagonitza una gran remuntada però el CB Prat cedeix al JB 85-89 front Bàsquet Girona.

DSC_0137

CB Prat

2 de febrero de 2022

Crónica de la

Publicada a les 12:43

Un desastrós segon quart (11-26) lastra als potablava que tot i que reaccionen la segona part acaben cedint al JB per 85-89 front un bon Girona. Amés el peatge pagat per l’esforç suposa les lesions de Sergi Costa i Arnau Parrado que ens properes hores sabrem l’abast.

Bàsquet Girona va començar al mateix nivell viu i físic que els potablava i el primer parcial va estar un tanteig més que entretingut pels espectadors que va endur-se l’equip visitant per 16-20. Algunes espectaculars jugades dels joves Yannick Kraag i Miguel Allen van aixecar als espectadors dels seients i al·lucinar als milers d’espectadors que avui ho podien seguir per TV3. Yannick Kraag amb 5 punts màxim anotador potablava.

Al segon parcial i després de la cistella d’Adrià Domènech (18-22) els del Delta van desaparèixer tant en atac com en defensa i un parcial de 0-16 va poc menys que sentenciar el matx. Restaven 5′ i el lluminós assenyalava un clarificant 18-38. D’aquí fins la marxa als vestidors per descansar, només Sergi Costa amb 6 punts va presentar alguna resistència. El marcador assenyalava un 27-46 i molta gent comentava que el partit s’havia acabat.

Al inici del tercer parcial i amb Sergi Costa entre cotons, l’elèctric TJ Crockett es va penjar l’equip a l’esquena i va començar a escalfar motors, les seves entrades llamps eren imparables però l’u contra cinc era insuficient i Girona continuava amb un excel·lent to de joc i mantenia els dígits per damunt de la vintena amb un 39-61 a falta de 4′. Però encara restava la lluita d’un geni i figura com Arnau Parrado que com un gladiador es va apuntar a la lluita i anotant fins a 9 punts pràcticament consecutius va reduir la distancia a 56-68 abans de marxar al darrer mini descans. El CB Prat havia anotat 29 punts dels quals 13 al sac d’Arnau Parrado i 12 al de TJ Crockett.

Missatge al públic en general, i ho diem moltes vegades, els partits no l’acabem fins el xiulet final. Al quart de la veritat amb TJ Crockett i Arnau Parrado espectaculars i amb l’ajut ara de Miguel Allen i sobretot amb un Girona tocat, els del Baix seguirien escorçant distàncies. Un 14-0 ens tornava a posar en franquícia 70-68 que des el primer quart no gaudíem, ara restaven 6′ i el darrer mini partit per jugar. Un mini partit en el que l’esforç titànic potablava es va ressentir, la lluita titànica d’Arnau Parrado el va portar a estavellar-se contra el parquet caient lesionat i TJ Crockett també a la banqueta amb 4 faltes, però la lluita s’havia igualat i tot era possible. L’emoció d’aquest fantàstic esport es palpava per tot arreu, locals i visitants i Girona finalment, va prendre oxigen, però Super Kitus ens va tornar a fer somiar a les acaballes amb un 3+1, finalment no va quedar més benzina i Girona s’enduria la victòria per 85-89. TJ Crockett de nou amb 10 punts autèntic killer potablava.