Nova normativa obligatoria del CB Prat tant per equips com per el públic assistent als partits.

La setmana passada es van reiniciar les competicions en l’àmbit català i junt amb això, la tornada dels espectadors al Joan Busquets, per poder gaudir de forma segura el club va presentar una normativa de seguretat, actualment per tal de millorar la logística, la comoditat dels assistents i sobretot de reduir qualsevol risc, hem modificat la normativa que vam crear per la primera jornada un cop reiniciada la competició i preguem que seguiu complint estrictament les mesures que a continuació us detallem amb el propòsit d’aconseguir el minimitzar qualsevol risc possible.

Informem tant a jugadors (locals i visitants), com a públic (local i visitant), que es hauran de complir estrictament les mesures que a continuació us detallem amb el propòsit d’aconseguir el mínim risc possible.

Llegiu per tant la següent normativa que serà de compliment obligatori.

També serà obligatori per a tots els assistents que s’haurà de portar complimentat el següent full de Formulari de Localització Personal.

Agraïm la vostra col·laboració, responsabilitat i compliment d’aquesta normativa per tal de poder garantir la seguretat de totes aquelles persones que assisteixin als partits.

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *