CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

Melilla posa el 2-1 aprofitant una important desconnexió defensiva potablava al darrer quart.

Publicada a les 13:48

El primer partit a terres nord africanes entre el Decano i el sorprenent CB Prat, es va saldar amb victòria dels locals per 79-75. Ho avançada Alcoba en la prèvia i deia que si el partit pujava dels 70 punts tindrien moltes opcions, però que si rondava els 60 ho tindrien molt difícil.

Molts nervis d’inici per uns potablava que ja se va comprovar que els tiradors no tenien el dia i que per això ens havíem d’aplicar encara més en defensa. Els d’Arturo Álvarez ho farien força be al primer quart fins que un triple de Djuran a les acaballes va posar la màxima diferencia del Melilla deixant el 19-15. Caleb Agada amb 5 punts millor anotador.

Prendria la davantera Melilla a l’electrònic que com hem vist als dos partits del JB això es or pur, doncs anar a remolc encara que les diferencies no siguin excessives, pesa un mon. Insistia Arturo Álvarez amb la estreta defensa, que tant bons resultats ens han donat, dons els llançaments exteriors potablava seguien fent aigua, exceptuant un encertat Campbell que amb 2 triples donava algunes dosi d’oxigen als del Delta. Arribaríem al descans amb un igualat 33-33 i el partit de moment allà on el de Mieres pretenia. Alex Campbell amb 6 punts millor atacant

A la represa els del Baix finalment van semblar posar fil a l’agulla i es va prendre la molt perseguida iniciativa amb un parell de bones accions, però va ser a les hores que un irreverent Kapelan va decidir saltar-se el guió defensiu proposat per Alvarez i va tornar a capgirar l’electrònic deixant el 55-52. Agada i Blanch amb 4 punts millors atacants.

L’escletxa produïda a la fi del tercer quart per Kapelan va continuar als 4′ inicials del de la veritat i Melilla continuaria anotant amb facilitat arribant a la màxima diferencia (+14), a partir d’aquest moment CB Prat va reaccionar i sobretot Alex Campbell 6/8 al triple i Josep Perez 8/8 al tir lliure, va provocar que les diferencies s’escorcessin però al CB Prat li va faltar temps i finalment Melilla s’enduria el punt (2-1) que ara força als potablava si o si, vèncer diumenge si vol jugar el cinquè partit de l’eliminatòria i tenir alguna opció de disputar la final per l’ascens a l’ACB. Alex Campbell amb 10 punts i Josep Pérez amb 9 destacats en atac.

Melilla Baloncesto 79. Samb (6), Kapelan (21), Duran (4), Djuran (6), Rodriguez (14), Almazan (11), Servera (5), Lucas, Fall (3), Guerra (9).

CB Prat 72. Martí, Ortega (7), Johnson, Andriuskevicius (4), Camarasa, Pérez (15), Agada (11), Cate (12), Portugués (2), Blanch (5), Campbell (18).

MVP de l’equip. Va estar Emanuel Cate qui va ser el MVP de l’equip amb 15 crèdits de valoració. Emi va anotar amb 12 punts amb una sèrie de 4/6 al llançament de 2 i 4/6 al tir lliure, amés d’agafar 3 rebots, recuperar 1 pilota, fer 2 taps, 2 esmaixades i rebre 5 faltes.