CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

La defensa potablava (51-58) acaba per la via ràpida amb un incansable Valladolid.

Publicada a les 22:07

De nou les armes d’Arturo Álvarez van superar un Valladolid que a la seva feu no va deixar mai de lluitar. Un cop més la defensa potablava va fer mal un rival que des la cistella inicial pratenca, no va estar capaç mai de prendre la davantera a l’electrònic. Un CB Prat molt bé assentat al darrera i sempre amb la resposta oportuna quan es va acostar Carramimbre, va fer que els d’Arturo s’enduguessin el partit per 51-58 i segellessin uns quarts de finals de l’ascens a la ACB per la via ràpida (3-0).

Molts nervis al primers minuts van fer que el marcador fos realment curt per ambdós conjunts (5-5) al minut 5. Els restants 5′ del parcial, els del Baix Llobregat van anotar amb facilitat mercès a la punteria de Emi Cate, Josep Pérez, Gerbert Martí i sobretot un inspirat Saúl Blanco, que amb 5 punts es va convertir en el millor atacant potablava al marxar al minidescans amb un 9-20.

Van prémer l’accelerador els de Paco Garcia al segon parcial, però ara, unes bones accions de Martynas Andriuskevicius (6 punts), van fer que malgrat acostar-se al marcadorels locals, mai aconseguissin sobrepassar els potablava. Se marxaria però al descans amb una avantatge  potablava, res tranquil·litzadora ( 27-33).

Arturo tenia el partit on ell volia, i tant sols Wade-Chatman feia mal per els locals, mentre que pels potablava Blanco i Cate continuaven fent de les seves i apareixia Alex Campbell, que amb 4 punts continuava mantenint al Prat per davant al lluminós 37-43.

Ho intentaria de nou al quart de la veritat l’equip de Pucela però primerament Caleb Agada, després Josep Pérez i mes tard un inspirat Emi Cate que se va afegir a la festa des els 6,75 van acabar per enfonsar un Valladolid que va acabar rendint-se un CB Prat que havia estat superior sobretot en defensa un Valladolid que acomiadava una gran temporada. Finalment el resultat de 51-58 per els potablava, fan que els pratencs continuïn somiant en el camí de la ACB. Emi Cate amb 7 punts millor atacant.

Carramimbre CBC Valladolid 51. Chatman (17), Gantt (6), Alvarado (3), Reyes (1), Uta (5), Astilleros (4), Castaño, Graham Bell, De la Fuente (11), Kok (4), Hopfgartner.

CB Prat 58. Martí (8), Johnson, Andriuskevicius (8), Pérez (6), Agada (4), Blanco (10), Cate (13), Portugués (3), Blanch, Campbell (6).

MVP del partit. El center romanès Emanuel Cate va tornar a aconseguir el guardó de MVP del partit amb 22 crèdits de valoració. Ho va fer a l’anotar 13 punts en una sèrie de 5/8 al llançament de 2, 1/1 al triple i 0/2 al tir lliure, amés d’agafar 11 rebots, repartir 3 assistències, fer 1 tap i rebre 6 faltes.