CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

En un irregular partit al JB davant Gipuzkoa, el Prat torna a ofegar-se (70-81) als darrers minuts.

IMG_7349

CB Prat

16 de enero de 2022

Crónica de la

Publicada a les 20:33

Més del mateix, el CB Prat torna a claudicar als darrers compassos del partit i amb un parcial de 4-15 passa del 66-66 al 70-81 final. Zsombor Maronka, Kriss Helmanis i Pol Olivier absents per diferents raons.

Tindrien un cop més, una acceptable posta en escena els homes de JM Berrocal fins l’equador del primer parcial, però a la segona part del mateix, serien els bascos qui capgirarien el lluminós i finalment marxarien al mini descans amb un 17-22 per els seus interessos. Fins a set potablava van anotar sent TJ Crockett, Arnau Parrado i Juan Coffi amb 3 punts els millors.

Quatre minuts de sequera potablava va estar aprofitada per Acunsa que es va estirar fins la desena (17-28). La lluita titànica d’Andrés Ibargüen sota les anelles si mes no, va sevir per no marxar del partit. Un partit que deixava el 33-39 per marxar als vestidors però amb una sensació de no poder arribar de moment a superar als de Lolo Encinas. Andrés Ibargüen amb 5 punts millor atacant pratenc.

Els CB Prat es va llençar a l’atac a la represa i amb un immens Adrià Domènech amb 11 punts finalment es va posar per davant a l lluminós (54-53). Malauradament un altre parcial negatiu de 2-13 va tornar a donar ales als guipuscoans passant al 56-66. A les acaballes, dues cistelles consecutives de l’elèctric TJ Crockett ens van tornar a donar vida tancant el quart amb un 61-66.

Una gran penetració del nord-americà a la represa i un supertriple posterior del mateix TJ Crockett posant les taules a 66, serien les darreres manifestacions dels del Delta que van comptar els seus següents atacs per errors, mentre que Acunsa Gipuzkoa va estar més seré i va sentenciar definitivament amb un clar 70-81. TJ Crockett amb 5 punts millor atacant.