CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

El Prat suma una altre victòria al JB (73-71) front Valladolid en un altre emocionant final.

Publicada a les 00:28

Tot i que amés de les nombroses baixes per lesió, Joel Parra també se sumava a les absències desplaçat a Madrid amb La Penya, el CB Prat se va conjurà i encara que al final va patir va aconseguir una important victòria que dona una dosi d’oxigen de cara als propers partits.

Un CB Prat que va sortir a pista amb una clara consigna com era la de parar als tiradors pucelans i tancar be el rebot i que va seguir al peu de la lletra el guió, va manilligar als de Paco Garcia i va enviar com punta de llança un Marc Blanch que va fer autèntiques destrosses en les trinxeres castellanes que veien com una i altre vegada eren destrossades per el killer potablava. Acabaria el primer parcial amb un 23-10 i amb Marc Blanch com protagonista destacat d’aquest primer acte amb ni més ni menys que 14 punts.

Va continuar el CB Prat portant la iniciativa durant el segon parcial amb una bona defensa que seguia ofegant als val·lisoletans i seguia dominant el rebot (19-14) la qual cosa permetia que la renda obtinguda al primer quart es mantingués. Va minvar la eficàcia atacant potablava ara, però el públic va gaudir amb algunes jugades estratosfèriques com un triple de Marc Rubin de Celis o un altre des casa seva de Dídac Cuevas o una esmaixada marca de la casa de Jonathan Jeanne. Finalment els jugadors marxarien als vestidors amb un 41-29 i amb unes enormes ganes de seguir gaudint amb el públic assistent. Gerbert Marti millor atacant amb 4 punts.

Algú temia que el fantasma de la inconsistència tornés a aparèixer al JB. Però avui els de Dani Miret no afluixaven. Es cert que Carramimbre es va acostar (43-38) al minut 4 del parcial, però un enorme Josep Busquets que ha madurat a passes agegantades va manifestar-se i va dir aquí estic jo. Les seves penetracions sobretot, van fer molt de mal de nou, a un Valladolid que ho continuava intentant però que mai arribava. També va lluir en aquest impàs un encertat Wesley Sena en atac, que se feia gran a la pintura i anotava amb comoditat. Ells dos van estar ara els artífexs de que la diferencia fins i tot s’eixamplés, deixant-la finalment per anar al mini descans amb un 58-45. Pep Busquets amb 10 punts millor atacant potablava.

Va arribar el quart de la veritat i Valladolid va cremar les seves naus, poc a poc van anar retallant diferencies i encara que van estar a punt de girar la truita aquesta sempre va estar de color potablava i va estar ara un seriós Marc Rubin de Celis que va assumir la responsabilitat i no es va amagar. Serien seus els llançament importants des els 4,60 en els moments calents del partit i els va resoldre amb bona nota. El Prat s’enduria la quarta victòria del curs per 73-71 després que Valladolid fallés el darrer llançament que els podia haver donar la victòria en un partit que mai va veure com els visitants dominessin al lluminós. Marc Rubin de Celis millor anotador amb 5 punts.

CB Prat 73. Martí (6), Ortega (4), Bassas, Busquets (16), Berzins,  Rubin de Celis (10), Cuevas (3), Sena (14), Jeanne (2), Blanch (18).

Carramimbre CBC Valladolid 71. Gantt (12), Torres (1), Kazadi (9), Alvarado (3), Reyes (16), Astilleros (6), Aboubacar (3), De la Fuente (12), Novas (2), Hayes (5), Adekoya (2).

MVP de l’equip. El guardó de nou de MVP de l’equip va estar avui per Marc Blanch amb 20 crèdits de valoració. Als 32’ que va estar a pista en va anotar 18 punts amb una sèrie de 3/8 al llançament de dos, 2/3 al triple i 6/6 al tir lliure, amés d’agafar 4 rebots, donar 5 assistències, recuperar 2 pilotes i rebre 4 faltes.