CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

El CB Prat guanya 76-67 un bon Mi Arquitecto CB Benicarló que va aguantar fins el darrer quart.

Publicada a les 17:03

Un partit força entretingut que només es va decidir al darrer quart quan els potablava van marxar a l’electrònic amb un Marc Blanch decisiu des els 4,60 que segueix la dinàmica positiva de la darrera campanya.

Dani Miret que no podia comptar amb Arnau Parrado amb el primer equip, platejava un partit com sempre sense complexes i amb la intenció de arribar al final amb opcions de victòria. Així els dos equips es van manifestar obertament a l’atac i amb un Gerbert Martí (7 punts) i Marc Blanch (5 punts) especialment encertats es van plantar al final del quart inicial amb un 20-23.

El segon quart seguirien superant les defenses a l’atac i la igualtat en el joc. Benicarló es mostrava molt dinàmic i pel CB Prat contrarestaven aquesta actitud amb uns actius Zsombor Maronka  i Marc Sesé en atac amb 5 punts cadascun i amb una feina més que eficient de Joan Creus i Kriss Helmanis que impedien que els castellonencs marxessin al lluminós. Finalment marxàvem als vestidors amb un 40-44 pels visitants que continuaven incomodant als del Delta.

Més del mateix a la represa encara que cada cop amb protagonistes potablava diferents que ens mantenien amb vida. Era el torn ara de Quim Salvans, Kriss Helmanis i Vinicius Lúcio amb 4 punts per barba que es mantenien vius, de fet una cistella final de Marc Sesé ens tornava a avançar al marcador després de mols minuts de partit, tancant el parcial amb un 61-60.

El darrer quart va estar de clar domini dels del Baix que poc a poc van anar erosionant un Benicarló que ara semblava menys lúcid i que van aprofitar Adrià Doménech amb 8 punts i l’incombustible Marc Blanch (6 punts) des els 4,60 per acabar d’arrodonir una important victòria (76-67) que sempre es tonificant per començar el campionat amb il·lusions renovades.

CB Prat 76. Kraag (5), Marti (8), Salvans (4), Maronka (5), Helmanis (8), Sesé (7), Creus (6), Domènech (8), Vinicius (9), Marzo (2), Blanch (14).

Mi Arquitecto Benicarló 67. Clement (13), Dordevic (16), Marin (4), Carrasco (5), Cavallero (7), McCarty (8), Campos (3), Nicolau (2), Schneider (5), Aidoo (4).

MVP de l’equip. Repartida valoració de nou dels de Dani Miret que ha tingut en Marc Blanch al MVP de l’equip amb 16 crèdits de valoració. Ha estat possible per els seus 14 punts anotats amb una sèrie de 1/2 al llançament de dos, 2/5 al triple i 6/8 al tir lliure amés d’agafar 5 rebots, regalar 1 assistència, recuperar 3 pilotes i rebre 3 faltes.