.
          Club Basquet Prat [Noticies ]

El Prat seguirà un any més a LEB Or al guanyar a Marin (76-84).

 
El Prat seguirà un any més a LEB Or al guanyar a Marin 76-84.
 

Sensacional!!!!!. El CB Prat va aconseguir ahir una victòria d'OR a Marín per 76-84. Els gallecs però no ho van posar gens fàcil, doncs cal dir que els de Javi Llorente exprimien la darrera oportunitat per mantenir la categoria i mai fan defallir per aconseguir-ho.

El CB Prat però va sortir al parquet amb la ferma intenció de marxar el més ràpidament al marcador per evitar sorpreses de última hora i Sesé que de nou apareixia en el 5 titular va instal·lar de seguida el 1-7 amb un triple marca de la casa. Llorente pararia el partit i tot seguit el resultat estaria un parcial de 9-0 per els locals (10-7), es cert de Xavi López-Arostegui va anotar un triple, però un altre 6-0, va obligar a Roberto a ser ell qui parés ara el partit(16-10). Els potablava van ajustar la defensa i el comandant Piru va tirar de galons. Dos triples seguits del capità, va tornar a ajustar el lluminós per marxar al minidescans amb un 24-20. Piru amb 6 punts el millor anotador.

Els del Baix van continuar treballant en defensa i poc a poc es van anar asserenant mentre que Peixegalego que lluitava al límit, cometia errors propis de la obligació de obtenir sempre quelcom positiu en cada una de les seves accions. Els del Delta anaven ampliant poc a poc les avantatges que va arribar al +11 després de 2 triples, el primer del Pep i el segon de Sesé (29-38). El gallecs que no entregaven les armes van tornar a retallar diferencies i es va arribar al descans amb un 38-42 després de un triple de Oubiña que tornava a animar als locals. López-Arstegui i Nikolic amb 4 punts els millors atacants.

Un joc molt seriós al tercer període del conjunt potablava, donava tranquil·litat als de Roberto que sempre que els gallecs arribaven a trepitjar-li els talons responien amb solvència i tornaven a posar diferencies al lluminós, diferencies que si be si no eren contundents, eren suficients per anar erosionant un Marín que se veia impossibilitat de prendre la davantera. Finalment el parcial es va tornar a segellar amb avantatge dels de Roberto per 57-63. Alex Ros amb 6 punts el màxim anotador.

Marín tornaria a intentar-ho per enèsima vegada al quart de la veritat i va arribar de nou al clatell potablava (69-71), però un sensacional Forcada, va tornar a posar les coses a lloc. El marcador se plantaria finalment en un 76-84 que donava la tranquil·litat i el premi de estar un any més en la segona categoria del bàsquet estatal. Xavi Forcada amb 8 punts millor atacant.

El CB Prat, passi el que passi les dues properes jornades continuarà un any més a la LEB Oro. Felicitar com no, a tots els jugadors, al cos tècnic i tots aquells que de alguna manera heu contribuït a que això fos possible amb els vostres ànims.

Marin Peixegalego 76. Bauza (7), Ferreiro, Cain (14) Oubiña (3), Rogers (7), Adon, Mugica (10), Homs, Miso (13), Derksen (18), Romero (4).
CB Prat Joventut 83. Nikolic (4), Martí (10), Ortega (11) Costa, López-Arostegui (15), Moix, Ros (14), Forcada (14), Amo (4), Bieshaar (4), Sesé (8).

MVP de l'equip. De nou assoleix aquest premi, el gran base barceloní Xavi Forcada amb 21 crèdits, mercès als seus 14 punts anotats en una sèrie de 4/5 al llançament de dos, 1/5 al triple i 3/4 al tir lliure, amés de agafar 7 rebots, donar 2 assistències, recuperar 4 pilotes i rebre 5 faltes.

 
17/04/17
Página Oficial del Club Basquet Prat V.3_