.
          Club Basquet Prat [Noticies ]

El CB Prat perd front el Coruña i aparca la permanència una setmana (76-81).

 
El CB Prat perd front el Coruña i aparca la permanència una setmana (76-81).
 

El CB Prat que ahir comptava amb tots els efectius va intentar segellar la permanència matemàticament però Leyma Coruña que va jugar més serenament els moments decisius se va dur la victòria al J.B. en un xoc força igualat per 76-81.

Els de Roberto tindrien un bon inici de partit i aviat va prendre la iniciativa al lluminós mercès al encert exterior, estarien inicialment Forcada i López-Arostegui qui castigarien des els 6,75, però uns minuts extraordinaris de Ortega amb 10 punts consecutius (2 triples inclosos) estaria qui marcaria les diferencies (16-9) al minut 6. Demanaria temps Tito Diaz i els gallecs frenarien la allau de joc pratenc. El parcial es tancaria però amb 22-17 per els pratencs i amb el Pep Ortega com millor atacant amb 10 punts.

Monahgan sortiria endollat després del minidescans i portaria al Coruña a capgirar el marcador, tots els seus llançaments sense error van dur als visitants a un 27-33 però una nova reacció dels del Delta propiciada per Xabi López-Arostegui (7 punts) va tornar a posar les coses a lloc (44-41) per marxar als vestidors.

El tercer quart es va tornar a igualar i amb mes errors dels desitjats, els potablava van abaixar la efectivitat des els 6,75. Coruña, sempre seré i sense masses manifestacions explosives, es mantenia enganxat als potablava. Els minuts seguirien passant i el parcial es tancava amb un 57-58 que deixava el desenllaç final per el darrer assalt. Xavi Forcada amb 5 punts, el millor anotador.

El quart de la veritat va començar amb un 0-7 que posava un preocupant 57-65 en un tres i no res. Reaccionaria tímidament l'equip de Roberto amb Xabi López-Arostegui de nou, però primer Djuran i desprès Sabonis marcarien la màxima diferencia visitant ( 61-72) tot just a l'equador del quart. El Prat, que com tothom sap no es dona mai per vençut, va tornar a ficar-se al partit amb dos triples seguits, el primer de Forcada i el segon de Sesé i dos llançaments de López-Arostegui des els 4,80 (69-72). Però de nou l'esforç addicional per recuperar aquesta desavantatge, va passar factura en els minuts finals i Corunya es va dur finalment un xoc tremendament igualat (76-81) en jugar molt seré, els minuts decisius. Pep Ortega amb 7 punts el millor anotador.

CB Prat Joventut 76. Nikolic (3), Martí (2), Ortega (20) Costa, López-Arostegui (19), Moix, Ros (3), Forcada (17), Amo (2), Bieshaar, Sesé (10).
Leyma Coruña 81. Rowley (8), Lucas (5), Monaghan (18), Djuran (8), Hernández (2), Johnson (20), Creus (3), Sabonis (6), Zyle (7), Olmos (4).

MVP del partit. El jove aler basc Xabi López-Arostegui va tornar a quallar ahir una gran actuació que el va portar a aconseguir el MVP no solament de Prat sinó també del partit amb 24 punts de valoració. Xabi ho va aconseguir mercès als seus 19 punts anotats amb una sèrie de 2/6 al llançament de dos, 3/6 al triple i 6/6 al tir lliure, amés de agafar 6 rebots, repartir 4 assistències i rebre 4 faltes.

 
09/04/17
Página Oficial del Club Basquet Prat V.3_