.
          Club Basquet Prat [Noticies ]

Una defensa inexistent condemna al Prat a Castelló (94-79).

 
Una defensa inexistent condemna al Prat a Castelló (94-79).
 

El CB Prat tornava a patir ahir al Ciutat de Castelló importants baixes (Piru, Terrence i Amo) i malgrat aguantar mitja part, al final el desgast físic, la inexistent atenció defensiva i l'encert dels de Plana no donen cap opció al conjunt del Baix.

Els de Roberto però van sortir amb un ritme frenétic que el va permetre arribar a dominar 18-22 amb un Xavi Moix encertat des els 6,75 (2/3), però Castelló responia amb la mateixa moneda i si els potablava lluïen amb un 50% des el triple (3/6) els de la Plana els superaven amb un 57% (4/7). En qualsevol cas el triple sobre la botzina de López-Arostegui tancava el primer parcial amb els pratencs (24-27) per damunt al lluminós. Xavi Moix amb 6 punts el màxim anotador.

Al segon acte els de Roberto van deixar definitivament la defensa de banda i Castelló evidentment va aprofitar el regal. Els de Toni Ten les van anotar de tots colors veien com els defensors pratencs feien aigua per tot arreu. Tant es així que al minut 5 els resultat era escandalós, el parcial local era de 24-6 i els castellonencs ja duien 48 punts (48-33) en tant sols 15' de joc. Roberto demanaria temps i el Prat va reaccionar, un triple de Sesé i una cistella de Pep, va ser contestada de seguida amb temps ara de Ten per intentar frenar la possible reacció pratenca. Continuarien els del Baix provocant sobretot accions de un contra un i de nou els pratencs es van enganxar al partit. Finalment el 53-47 al descans deixava un resultat incert de cara al final. Forcada amb 7 punts el millor atacant.

A la represa el CB Prat seguia intentant apropar-se mes al Tau Castelló, però avui els locals contestaven a totes les armes potablava amb la mateixa moneda i poc a poc obrien més la escletxa al marcador sobretot per la feble defensa potablava. El resultat del quart es tancava amb un 77-63 i amb Marc Sesé amb 2 triples més (6 punts) com millor arma atacant.

Al darrer quart, lluny de retallar diferencies els de Roberto van arribar a un -20 (85-65) i es que els 16 triples de 32 intents locals, van estar un llastra impossible de respondre per els nois de Roberto Sánchez. El resultat final va estar de 94-79 i Gerbert Martí amb 5 el millor anotador pratenc.

Tau Castelló 94. Rodríguez (11), Cabot (2), Duran (17), Faner (12), Uclés (2), Garcia (14), Arévalo (7), Voinea, Cooper (19), Busma (4), Herrera (6).
CB Prat Joventut 79. Nikolic (12), Gerbert (13), Ortega (6) Costa (2), López-Arostegui (11), Moix (10), Forcada (14), Sesé (11).

MVP de l'equip. El base barceloní Xavi Forcada en bon estat de forma va estar el MVP de l'equip. I tot i que no va acabar de dominar totalment el partit se'n va anar als 19 crèdits de valoració. Tot mercès als 14 punts anotats amb una sèrie de 5/5 en llançaments de 2, 1/3 al triple i 1/3 al tir lliure, amés de agafar 2 rebots, obsequiar 7 assistències, recupera 1 pilota i rebre 2 faltes.

 
18/03/17
Página Oficial del Club Basquet Prat V.3_