.
          Club Basquet Prat [Noticies ]

Els 3 mosqueters no poden amb un gran Oviedo que venç al JB (79-97).

 
Els 3 mosqueters no poden amb un gran Oviedo que venç al JB (79-97).
 

El CB Prat tornava a patir una baixa important doncs Oscar Amo no podia sortir al parquet encara amb molèsties i diem que important doncs aquest any el taló d'Aquiles d'aquest Prat està sent la pintura i una setmana més ens quedaven sense la col·laboració d'un dels gladiadors de la ampolla.

El primer quart ja es va veure aquesta mancança i malgrat que dos autèntics killers potablaves van castigar la cistella del Union Financiera Oviedo, Xabi López-Arostegui amb 10 punts i Xavi Forcada amb 9, l'equip asturià es va dur còmodament el parcial (20-27) mercès al seu alt encert al llançament molt a prop del 90% i a la superioritat al rebot, tant sols 1 del CB Prat i en atac, per 7 dels de Carles Marco. I encara es complicava més el panorama quan malauradament Piru queia lesionat al turmell.

Al segon parcial van aparèixer en el aspecte ofensiu Pep Ortega amb 7 punts i Milan Nikolic amb 6, però la superioritat de l'Oviedo a la pintura cada cop feia mes mal als interessos pratencs. Poc a poc van anar obrint escletxa al marcador i finalment se van marxar als vestidors amb una clara avantatge (41-53). Els de Roberto no solucionaven el malson sota els taulells i els asturians gaudien de segones oportunitats massa còmodes. Els de Baix tant sols duien 6 rebots capturats (4 Forcada) mentre que els visitants ja tenien un total de 17. I sumàvem un altre contratemps quan Terrence se tornava a ressentir de la espatlla dreta.

A la represa, els del Baix van continuar lluitant i Xabi López-Aróstegui (5 punts) i Pep Ortega (6 punts) seguien donant la cara, acompanyats com no, del gran Forcada (8 punts), el CB Prat mantenia una lluita titànica per no desenganxar-se del partit. Cal dir que l'Oviedo es mostrava un equip sòlid en defensa, efectiu en atac i sobretot amb molt d'ofici i les diferencies encara que lentament s'anaven eixamplant fins arribar al 60-75 al final del període.

El CB Prat encara ho tornaria a intentar, de fet mai ho va deixar de intentar i amb la bona feina dels 3 mosqueters d'avui (Xavi, Xabi i Pep), arribarien a baixar la diferencia per sota dels 10 punts (69-77) en la primera meitat del quart de la veritat, però després, els asturians tornarien a restablir-les i finalment el lluminós es va tancar amb un 79-97. Pep Ortega amb 6 punts i Xabi López-Aóstegui amb 5 els millors anotadors.

Destacar però el sensacional duel de dos dels millors bases de la competició, que en aquesta ocasió s'ha dut el bo de Forcada amb 21 punts anotats i 30 de valoració, encara que no massa lluny de Dani Pérez amb 19 punts i 29 de valoració. Una autèntica delícia per els ulls dels espectadors.

CB Prat 79. Nikolic (8), Martí, Ortega (19), Costa (1), Lopez-Arostegui (22), Moix, Ros, Forcada (21), Bieshaar (4), Sesé (4).
Union Financiera Oviedo 97. Barro (17), D. Perez (19), Martinez (4), Santana (5), Lofberg (23), V. Perez (3), Salvo, Jesperson (9), Dos Anjos (10), Sonseca (7), Sans.

MVP del partit. Es cert que els 3 mosqueters (Xavi Forcada, Pep Ortega i Xabi López-Arostegui) van acapara quasi tots els crèdits del CB Prat, però qui ho va fer amb més intensitat va estar el base barceloní Xavi Forcada. Xavi va estar sensacional pràcticament en totes les facetes del joc i axó el va dur a recopilar fins a 30 crèdits que possiblement l'enlairin també fins el quintet ideal. Forcada va anotar 21 punts en 35 de joc amb una gran sèrie de 4/6 al llançament de dos, 3/4 al triple i 4/5 al tir lliure, amés de agafar 5 rebots, repartir 5 assistències, recuperar 3 pilotes i rebre 3 faltes.

 
05/03/17
Página Oficial del Club Basquet Prat V.3_